حمو بيكا يكشف حقيقة تعيينه لـ«مُهندسين ومحاسبين» في شركته
تداولت أقاويل بين رواد مواقع التواصل الاجتماعي بشأن أن مؤدي المهرجانات حمو بيكا، يقوم بتعيين مهندسين ومحاسبين في شركته الخاصه به، مما أثار حالة من الجدل عبر السوشيال ميديا خلال الساعات القليلة الماضية.
حيث أعرف بيكا، عبر حسابه الرسمي على “فسيبوك”، دهشته من الأخبار المتداولة والتي أثارت جدلاً واسعاً حول تعيينه لعدد من المهندسين والمحاسبين، في شركته الخاصة بصناعة المهرجانات، موكدا أنّ هذا الكلام عارٍ تمامًا عن الصحة.
حمو بيكا يكشف حقيقة تعيينه لـ«مُهندسين ومحاسبين» في شركته

وكتب حمو بيكا: «مفيش طبعاً الكلام ده، أنا مؤدي مهرجانات.. إيه دخل المهندسين والمحاسبين بشغلي؟ والكلام ده برضه مخرجش من لساني نهائي واللي كاتب كده شخص عديم الضمير ولازم فعلياً يتحاسب على اللي عامله».
وأضاف حمو بيكا،: «فريقي مكون من موزعين وشعراء وفريق السوشيال ميديا وجرافيك ومونتير، وعمال نظافة وبوفيه فقط، أما بالنسبة للمطاعم فعندي عمال كتير الحمد لله».
وتابع حمو بيكا، «حاليًا بجهز لمطعمي الجديد وبالفعل فيه مهندس ديكور لعمل تشطيبات المطعم ومش شغال عندي أو معايا ده راجل بيأدي شغله فقط.. وطبعاً كل المهندسين والمحاسبين على دماغي من فوق وليهم كل الاحترام والتقدير».
مقالات أخرى قد تهمك:
«دي موجة».. حمو بيكا يكشف حقيقة تحديه لـ هاني شاكر بالغناء في مصر
بعد منعهما من الغناء.. شاكوش وحمو بيكا يتحديان هاني شاكر بهذا الفعل المفاجئ